Најнови огласи

ТhinkPad X240 i5-4200U + 8GB RAM + 250GB SSD + FULL HD
пред 4 месеци
200 €
ТhinkPad X240 i5-4200U + 8GB RAM + 250GB SSD + FULL HD
Во одлична состојба. Инфо на Viber или WhatsApp.
Скопје/ пред 4 месеци
Скопје • пред 4 месеци
200 €
Petar Petkovski
Fujinon 10-24mm f/4 OIS WR
пред 5 месеци
800 €
Fujinon 10-24mm f/4 OIS WR
Се продава многу малку користен објектив Fujinon 10-24mm f/4, купен од PixPlus и сеуште под гаранција.
Скопје/ пред 5 месеци
Скопје • пред 5 месеци
800 €
Petar Petkovski
Куќиште Riotoro CR100BE
пред 3 месеци
1,200 МКД
Куќиште Riotoro CR100BE
Се продава куќиште Riotoro CR100BE. Купено е во август 2020 година, без гаранција. Куќиштето е во одлична состојба, добро сочувано. СЕ ПРОДАВА САМО КУЌИШТЕТО, БЕЗ DVD ЧИТАЧИТЕ ИЛИ БИЛО КОИ ДРУГИ КОМПОНЕНТИ!
Скопје/ пред 3 месеци
Скопје • пред 3 месеци
1,200 МКД
Павел Михајловски
Televizor Panasonic
пред 1 година
1,000 МКД
Televizor Panasonic
Tv golemina na ekran 81 ispraven 100hz
Струга/ пред 1 година
Струга • пред 1 година
1,000 МКД
Slave
LG DVS7720
пред 1 година
60 €
LG DVS7720
Combo uredjaj DVD plejer i Video recorder , uredjaj je u potpunom ispravnom stanju sa mjrgovim originalnim daljincem , bez i jedne mane.
Скопје/ пред 1 година
Скопје • пред 1 година
60 €
Faruk
Eksteren cd rom lg model GP10NB20 KOREJSKI
пред 3 месеци
По договор
Eksteren cd rom lg model GP10NB20 KOREJSKI
Opisot e vo naslovot
Скопје/ пред 3 месеци
Скопје • пред 3 месеци
По договор
Marko
Процесор AMD Ryzen 3 3200G
пред 3 месеци
5,500 МКД
Процесор AMD Ryzen 3 3200G
Се продава половен процесор AMD Ryzen 3 3200G. Процесорот е купен во август 2020 година. Потполно е исправен, но доаѓа без гаранција. Никогаш не е overclock-уван. Главно е користен за gaming и полесна видео монтажа. Си доаѓа со оригиналниот кулер, без термална паста
Скопје/ пред 3 месеци
Скопје • пред 3 месеци
5,500 МКД
Павел Михајловски
Intel i5-4590 LGA1150
пред 1 месец
1,000 МКД
Intel i5-4590 LGA1150
Се продава процесор Intel i5-4590
Скопје/ пред 1 месец
Скопје • пред 1 месец
1,000 МКД
Petar Petkovski
Fujinon 50-140mm f/2.8 OIS WR
пред 5 месеци
900 €
Fujinon 50-140mm f/2.8 OIS WR
Се продава објектив Fujinon 50-140mm f/2.8 во одлична состојба.
Скопје/ пред 5 месеци
Скопје • пред 5 месеци
900 €
Petar Petkovski
Купувам игри за Nintendo Switch
пред 3 месеци
По договор
Купувам игри за Nintendo Switch
Legends of Zelda: Breath of the Wild Super Mario Odyssey
Скопје/ пред 3 месеци
Скопје • пред 3 месеци
По договор
Filip Pucoski
Матична Плоча Asus Prime A320M-K
пред 3 месеци
1,800 МКД
Матична Плоча Asus Prime A320M-K
Се продава матична плоча Asus Prime A320M-K. Матичната е купена во август 2020 година. Потполно е исправна, но доаѓа без гаранција. Главно е користена за gaming и полесна видео монтажа. Неколку пати е update-нуван BIOS-от. Си доаѓа со оригиналното DVD со software и упатства.
Скопје/ пред 3 месеци
Скопје • пред 3 месеци
1,800 МКД
Павел Михајловски
HP DesignJet T120 - A1 Printer
пред 4 месеци
48,000 МКД
HP DesignJet T120 - A1 Printer
Многу малку користен A1 принтер HP DesignJet T120 принтер. Користи хартија на ролна или табак, максимална димензија на принт 594 x 841 mm или колку должина дозволува ролната. Погоден за принтање на големи архитектонски цртежи на 80 грамска или фотографии на 230 грамска лустер хартија. Максимална дебелина на хартија: 11...
Скопје/ пред 4 месеци
Скопје • пред 4 месеци
48,000 МКД
Petar Petkovski
Intel i5-10600К
пред 4 месеци
10,000 МКД
Intel i5-10600К
Се продава i5-10600K - 6 cores / 12 threads up to 4.8GHz
Скопје/ пред 4 месеци
Скопје • пред 4 месеци
10,000 МКД
Petar Petkovski